Mijn BIMcollab ID

Mijn BIMcollab ID

Je BIMcollab ID is een overkoepelend account, gebaseerd op je e-mailadres, dat wordt gebruikt om je te identificeren binnen het BIMcollab Ecosysteem. Het bevat je persoonlijke gegevens en is alleen voor jou toegankelijk.
In private BIMcollab Cloud spaces heb je ook een BIMcollab Space account. De informatie in dit account kan worden bewerkt door zowel jezelf als de beheerder van de private space.

Je kunt je persoonlijke BIMcollab ID gebruiken om:
 1. te werken en samenwerken in een private BIMcollab Cloud space
 2. een persoonlijke BIMcollab ZOOM licentie te gebruiken
 3. een gratis BIMcollab Cloud-account te starten, waarmee je de basis van issuemanagement kunt uitproberen.
  De BIMcollab ID inloggegevens kunnen worden gebruikt om in te loggen op join.bimcollab.com om toegang te krijgen tot je gratis project.
 4. je BIM-modellen te bekijken en valideren met de gratis versie van BIMcollab ZOOM
 5. onze gratis BCF Managers te gebruiken om je favoriete BIM tools te verbinden
Dit account zal in verschillende situaties voor je worden aangemaakt:
 1. Wanneer je aan een private BIMcollab space wordt toegevoegd en nog geen bestaande BIMcollab ID hebt
 2. Wanneer je een BIMcollab ZOOM trial aanvraagt
 3. Bij het activeren van BIMcollab ZOOM of één van de BCF Managers
 4. Bij het aanmaken van een gratis project op join.bimcollab.com
Wanneer je een nieuwe BIMcollab ID aanmaakt, wordt je eerst gevraagd om het e-mailadres in te voeren waarmee je de account wilt aanmaken. 
 1. Als er al een account bestaat voor dat e-mailadres, wordt je gevraagd je wachtwoord in te voeren en word je onmiddellijk ingelogd.
 2. Als er nog geen account bestaat, wordt er een verificatiecode naar je e-mail gestuurd. Voer de verificatiecode in, stel een wachtwoord in en je wordt ingelogd. 
Nadat je bent ingelogd, kun je meer persoonlijke informatie invoeren, waardoor wij je meer gepersonaliseerde ondersteuning kunnen bieden.De informatie in je account zal worden gebruikt om je klantenondersteuning te bieden en om BIMcollab inzicht te geven in onze klanten.

De informatie in je BIMcollab ID is toegankelijk vanaf my.bimcollab.com, en vanuit elke space waaraan je bent toegevoegd met hetzelfde e-mailadres. 
 1. Van join.bimcollab.com, klik op je avatar, en kies 'Mijn account' 2. Vanuit een private space klik op je avatar, kies 'Mijn account', en klik op 'Mijn BIMcollab ID'  • Related Articles

  • BIMcollab Space account

   In het BIMcollab ecosysteem zijn er twee verschillende soorten accounts. BIMcollab ID Een overkoepelend, persoonlijk account, die je persoonlijke informatie bevat. Voor meer informatie, raadpleeg het artikel Mijn BIMcollab ID. Space account Een ...
  • Je taal in je BIMcollab account instellen

   Mijn BIMcollab ID / Join.bimcollab.com Op join.bimcollab.com, klik op je avatar, en kies 'Mijn account' Je wordt doorgestuurd naar je Mijn BIMcollab ID pagina, en kan de taal van je voorkeur kiezen onder 'Voorkeuren' Klik op 'Opslaan' Private ...
  • Mijn naam bevat vraagtekens in BIMcollab Cloud

   We werken hard aan de vertaling van het hele helpcenter naar het Nederlands, maar aan dit artikel zijn we nog niet toegekomen. Je vindt de inhoud in de Engelse versie van dit artikel.
  • Teamleden toevoegen en uitnodigen in join.bimcollab.com

   Dit artikel beschrijft hoe je teamleden kunt toevoegen aan je gratis project op join.bimcollab.com. Om te weten hoe je teamleden toevoegt aan een project in een private space, raadpleeg je het artikel Teamleden toevoegen en uitnodigen in een private ...
  • Systeemvereisten BIMcollab

   Cloud versie De BIMcollab webapplicatie draait op elke moderne webbrowser die TLS 1.2 of een latere versie ondersteunt. Van de volgende clients is bekend dat ze TLS 1.2 niet kunnen gebruiken. Je kunt deze clients niet gebruiken voor toegang tot de ...