Mijn BIMcollab ID

Je BIMcollab ID is een overkoepelend account, gebaseerd op je e-mailadres, dat wordt gebruikt om je te identificeren binnen het BIMcollab Ecosysteem. Deze bevat uw persoonlijke gegevens en is alleen voor u toegankelijk.
In privé BIMcollab Nexus-ruimtes heb je ook een Space-account. De informatie in deze account kan zowel door jou als door de beheerder van de privéruimte worden bewerkt.
De onderstaande infographic toont de verschillen tussen een BIMcollab ID en een Space account.

Je kunt je persoonlijke BIMcollab ID al gebruiken om:
  1. Start een Trial van BIMcollab Nexus, waar je alle functies van deze tool kunt uitproberen.
    De BIMcollab ID referenties kunnen worden gebruikt om een BIMcollab Nexus Trial ruimte te starten.
  2. Begin met het gebruik van BIMcollab Zoom om uw BIM-modellen te bekijken en te valideren
  3. Begin met het gebruik van onze gratis BCF Managers om uw favoriete BIM-tools aan te sluiten
  4. Vraag een BIMcollab Zoom proeflicentie voor 30 dagen aan
  5. Een enkele BIMcollab Zoom-licentie ophalen (als je geen privé BIMcollab Nexus-ruimte hebt).
  6. Toegang tot de cursussen over BIMcollab producten op BIMcollab Academy
Deze account wordt in verschillende situaties voor je aangemaakt:
  1. Wanneer je wordt toegevoegd aan een BIMcollab-ruimte en nog geen bestaande BIMcollab-ID hebt
  2. Bij het aanvragen van een BIMcollab Zoom proefversie
  3. Bij het maken van een BIMcollab Nexus proefruimte.
Als je een nieuwe BIMcollab ID aanmaakt, wordt je eerst gevraagd om het e-mailadres op te geven waarmee je het account wilt aanmaken.
  1. Als er al een account bestaat voor dat e-mailadres, wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren en wordt u onmiddellijk ingelogd.
  2. Als er nog geen account bestaat, wordt er een verificatiecode naar je e-mailadres gestuurd. Voer de verificatiecode in, stel een wachtwoord in en u wordt aangemeld
De informatie in je account wordt gebruikt om je te voorzien van klantenondersteuning en om BIMcollab te voorzien van inzicht in klanten.

Toegangsinformatie van uw BIMcollab ID

Mijn BIMcollab ID

De informatie in je BIMcollab ID is toegankelijk vanaf my.bimcollab.com en vanaf elke ruimte waaraan je bent toegevoegd met hetzelfde e-mailadres.
Na het inloggen kun je meer persoonlijke informatie invoeren, waardoor we je persoonlijkere ondersteuning kunnen bieden.

BIMcollab Nexus-ruimte

1. Open de privé- of testruimte in een webbrowser
    2. Klik op je avatar en kies 'Mijn account'.
    3. Klik op 'Mijn BIMcollab ID'.