BIMcollab Space account

In het BIMcollab ecosysteem zijn er twee verschillende soorten accounts.
  1. BIMcollab ID
    Een overkoepelend, persoonlijk account, die je persoonlijke informatie bevat. Voor meer informatie, raadpleeg het artikel Mijn BIMcollab ID.
  2. Space account
    Een account specifiek voor de private BIMcollab space waaraan je toegevoegd bent

Space account

Een Space account is specifiek voor de private BIMcollab Nexus space waaraan je toegevoegd bent.
De informatie in dit account bestaat uit je naam en initialen, en kan worden bewerkt door zowel jou als de beheerder van de space. In tegenstelling tot de BIMcollab ID, betekent dit dat deze informatie niet persoonlijk is voor jou, maar eigendom is van de beheerder van de space. Alleen de taalinstelling is persoonlijk voor jezelf.

Dit account wordt voor jou aangemaakt wanneer:
  1. Je wordt toegevoegd aan een private BIMcollab Nexus space
Je hebt een apart Space account voor elke private space waar je deel van uitmaakt, dus de informatie kan verschillen tussen de verschillende spaces.
Om toegang te krijgen tot je Space account voor de space waar je bent ingelogd, klik op je avatar, en kies 'Mijn account'

Vanuit je Space-account heb je ook toegang tot je BIMcollab ID door te klikken op 'Mijn BIMcollab ID'.

De spacebeheerder heeft toegang tot de Space account informatie van de gebruikers in de space, door naar Instellingen > Administratie te gaan en het tabblad Gebruikers te selecteren.
Zoek de gebruiker voor wie je de informatie wilt bewerken in de gebruikerslijst, klik op de menu knop in de laatste kolom en kies 'Gebruiker bewerken'.