De facturatiegegevens en betalingswijze van een abonnement wijzigen

De facturatiegegevens en betalingswijze van een abonnement wijzigen

Deze procedure geldt alleen voor BIMcollab Nexus abonnementen en BIMcollab Zoom bedrijfslicenties. Om een BIMcollab Zoom persoonlijke licentie te annuleren, stuur een e-mail naar onze financiƫle afdeling.

Wijzigingen aan de facturatiegegevens en de betalingsmethode kunnen op elk moment handmatig worden aangebracht via het administratie-dashboard van de space.
  1. Om toegang te krijgen tot de facturerings- en betalingsgegevens, ga je naar het Abonnementsdashboard door op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek te klikken

Als je het tandwiel icoon niet ziet, heb je geen beheerdersrechten. Overleg met de spacebeheerder over het bijwerken van de facturerings- en betalingsgegevens.

Factureringsgegevens wijzigen

1. Selecteer het tabblad Factureringsinfo in de bovenste menubalk
  2. Wijzig alle benodigde informatie
  3. Klik op 'Opslaan' onderaan het scherm
Deze informatie wordt gebruikt op je volgende factuur.

De betalingsmethode wijzigen

1. Selecteer het tabblad Betalingsmethode in de bovenste menubalk
2. Selecteer een gewenste optie
    De beschikbare betaalmethoden zijn:
  1. Handmatige betaling per factuur
  2. Automatische betaling van een bankrekening via automatische incasso
  3. Automatische creditcardbetaling via automatische incasso
3. Vul, afhankelijk van je keuze, je IBAN-nummer in of kies je creditcardtype
4. Klik op 'Volgende' om je kaartgegevens in te vullen en de automatische betaling te valideren