Clashregels delen met mijn teamleden

Clashregels kunnen eenvoudig gedeeld worden met teamleden binnen een project door de volgende stappen te volgen:
  1. Start BIMcollab Zoom met een Zoom-licentie
  2. Maak verbinding met de juiste space en project
  3. Selecteer het paneel Conflicten
  4. Sleep de clashregel(s) die je wilt delen van 'Lokaal' naar 'Gedeeld', of maak ze rechtstreeks aan in 'Gedeeld'

Om Clashregels te kunnen toevoegen, bewerken of verwijderen in 'Gedeeld', hebben teamleden Zoom-bewerkrechten nodig.
Gedeelde conflicten omvatten zowel Clash-regels voor clashdetectie als IDS-specificaties voor validatie van eigenschappen. Merk op dat de twee verschillend worden aangemaakt en gedeeld:
  1. Clashdetectieregels voor geometriecontrole worden gemaakt en gedeeld via BIMcollab Zoom.
  2. Validatiespecificaties worden gemaakt in en gedeeld met BIMcollab Nexus:
    Een IDS (Information Delivery Specification) maken in BIMcollab Nexus