Een Zoom-licentie kopen

BIMcollab Zoom-licenties kunnen op twee manieren worden aangeschaft:
  1. Bedrijfslicenties als onderdeel van een BIMcollab Nexus abonnement. Per space kan één licentietype worden gekozen. Wij bieden twee soorten bedrijfslicenties:
    a. Named (Single) licenties worden toegewezen aan één specifieke gebruiker. Deze gebruiker kan dus altijd een BIMcollab Zoom licentie ophalen. Een beheerder kan de licentie toewijzen aan een gebruiker.
    b. Floating licenties werken met een licentiepool. Per licentie kunnen vier gebruikers worden toegevoegd aan de pool en de licentie delen. Eén gebruiker per keer kan de BIMcollab Zoom-licentie ophalen. Een beheerder kan gebruikers toewijzen aan de licentiepool.
  2. Persoonlijke (Single) licenties zijn individuele licenties zonder BIMcollab Nexus abonnement. Deze licenties zijn gekoppeld aan één e-mailadres en kunnen niet worden gedeeld.
Bezoek onze website om vertrouwd te raken met wat BIMcollab Zoom te bieden heeft als je een licentie gebruikt.

Bedrijfslicenties

Om (meer) Zoom-licenties aan te schaffen of over te stappen van floating naar named licenties als je al een BIMcollab Nexus-abonnement hebt:
  1. Log als beheerder in op je BIMcollab space
  2. Ga naar het Abonnement dashboard door op het tandwiel icoon op de rechterbovenhoek te klikken

3. Op de pagina 'Abonnement' kan je zien hoeveel licenties je momenteel hebt:

4. Klik op 'Offerte aanvragen om te upgraden' om naar het formulier te gaan waarmee u uw contract kunt bijwerken
  5. Selecteer het gewenste type Zoom-licentie (Enkelvoudig of Zwevend)
  6. Selecteer het gewenste aantal Zoom-licenties
  7. Zie onmiddellijk de nieuwe prijsupdates
  8. Klik op 'Bestelling plaatsen' en voltooi het proces
Eenmaal voltooid kan je deze licenties onmiddellijk toewijzen aan een gebruiker of je licentiepool(s).

Voor meer informatie over het beheren van licenties, lees BIMcollab Zoom-licenties in BIMcollab beheren.

Voor het geval je nog geen BIMcollab Nexus-abonnement hebt: Ontvang een privé BIMcollab Nexus space met Zoom licenties.

Persoonlijke (enkele) licentie

Volg de onderstaande stappen om een persoonlijke licentie aan te schaffen:
  1. Bezoek onze website hier
  2. Kies het aantal licenties dat je nodig hebt, en klik op 'Buy now'
  3. Vul je gegevens in. Je ontvangt per e-mail een offerte en instructies over hoe je je aankoop kunt voltooien
    Zodra dit is voltooid en je een bevestiging hebt ontvangen:
  4. Start BIMcollab Zoom
  5. Verbind met join.bimcollab.com. Je zult automatisch je licentie ontvangen
Voor meer informatie over het activeren van je licentie, raadpleeg het artikel Een Zoom-licentie ophalen.