Zoom-bewerkrechten

De Zoom-bewerkingsrechten bepalen of een teamlid het volgende kan maken, bewerken en delen in BIMcollab Zoom:
  1. Slimme weergaven
  2. Regels voor botsingen
  3. Lijsten
  4. Projectmap
Zoombewerkingsrechten binnen een project hebben alleen invloed op de Gedeelde knooppunten van deze tabbladen.

Deze instelling kan door de projectleider worden ingeschakeld in de 'instellingen teamleden' van het project:
  1. Inloggen op uw BIMcollab Nexus-ruimte
  2. Selecteer het gewenste project
  3. Ga naar de instellingenpagina
  4. Kies het teamlid dat Zoom-bewerkingsrechten nodig heeft op het tabblad Teamleden
  5. Schakel in het scherm Teamlid bewerken de Zoom-bewerkingsrechten in
  6. Kies Opslaan

Zoombewerkingsrechten zijn alleen beschikbaar voor de rollen Projectleider en Redacteur. Om meer te lezen over rollen in een project, raadpleeg dit artikel: Rollen binnen de BIMcollab-omgeving