Voorbeeldprojecten en templates

Voorbeeldproject

Voor Archicad, Revit en Solibri is het voorbeeldproject beschikbaar in het programma-eigen bestandsformaat, voor andere BIM-tools kan het voorbeeldproject gedownload worden als een IFC-bestand.
  1. Referentiegids
  2. BCP- en IFC-bestanden
  3. BCF-voorbeeldbestand
  4. Archicad model
  5. Revit model
  6. Solibri bestanden
  7. Navisworks model

Voorbeelden en sjablonen van "Checking" bronnen

Voorbeeldrapporten van het voorbeeldproject

1. PDF-rapport, tegelweergave
  2. PDF-rapport, lijstweergave
  3. XLS-rapport, zonder geschiedenis
  4. XLS-rapport, met issue-geschiedenis

Templatebestanden

Gebruik de templatebestanden hieronder als voorbeeld voor het organiseren van issuelijsten of gebruikerslijsten, zodat deze gemakkelijk kunnen worden geïmporteerd in BIMcollab Nexus.