Smart view sets - downloads

Op deze pagina vind je enkele Smart view sets voor speciale doeleinden, om je op weg te helpen in BIMcollab Zoom.

Naast Smart views ondersteunt BIMcollab Zoom samen met BIMcollab Nexus geautomatiseerde, op regels gebaseerde objectvalidatie: IDS-eigenschapvalidatie in BIMcollab Zoom.

De voorbeelden van Information Delivery Specification zijn beschikbaar als IDS-downloads voor BIMcollab Nexus.

Smart view-sets importeren

1. Ga naar het tabblad 'Smart views' in BIMcollab Zoom
  2. Klik op 'Importeren' om de Smart view-set toe te voegen
Een Zoom-licentie is vereist om Smart views te importeren, exporteren of delen in BIMcollab Zoom.