Space instellingen

In een private BIMcollab Nexus space kun je als beheerder verschillende space-instellingen definiëren.
Om deze instellingen te bewerken volg je deze stappen:
  1. Ga naar het Administratie dashboard door te klikken op het tandwielicoon in de rechterbovenhoek

Als je het tandwielicoon niet ziet, heb je geen administratieve rechten in de space.
  2. Op het tabblad 'Administratie' , klik op 'instellingen'

3. Verander de instellingen:
    1. Standaard taal
      Dit is de taal die wordt gebruikt wanneer gebruikers voor de eerste keer inloggen op de space. Zij kunnen hun eigen voorkeurstaal instellen, zoals uitgelegd in het artikel Je taal in je BIMcollab account instellen.
    2. Twee-factorauthenticatie (alleen Premium en Ultimate)
      Kies of twee-factorauthenticatie wordt verplicht voor alle gebruikers in de space.
      1. Individuele keuze: Gebruikers kunnen zelf twee-factorauthenticatie instellen voor hun account
      2. Verplicht voor alle gebruikers: Alle gebruikers in de space moeten een authenticatie app aan hun account koppelen wanneer zij voor de eerste keer hun wachtwoord instellen of wanneer zij de eerste keer proberen in te loggen nadat deze instelling is ingeschakeld.
    3. Gebruiker moet zijn wachtwoord opnieuw instellen na (alleen Premium en Ultimate)
      Kies de gewenste instelling voor de periode waarna gebruikers hun wachtwoord moeten veranderen. Wanneer de gebruiker zijn wachtwoord moet wijzigen omdat de periode is verstreken, krijgt hij een bericht op de loginpagina van de space, en zal hij niet kunnen inloggen tot hij een nieuw wachtwoord heeft gekozen.
      Je kan kiezen voor:
      1. Nooit
      2. 30 dagen
      3. 90 dagen
      4. 180 dagen
    4. Issues kunnen verwijderd worden door
      Kies wie issues mag verwijderen van de projecten in de space. De opties zijn:
      1. Niemand
      2. Projectleiders
      3. Projectleiders met admin-rechten
    5. Single Sign-On (alleen Ultimate)
      Space beheerders kunnen Single sign-on configureren in Ultimate spaces.

4. Klik op ‘OK' om de wijzigingen op te slaan