Je taal in je BIMcollab account instellen

Mijn BIMcollab ID / Join.bimcollab.com

1. Op join.bimcollab.com, klik op je avatar, en kies 'Mijn account'

2. Je wordt doorgestuurd naar je Mijn BIMcollab ID pagina, en kan de taal van je voorkeur kiezen onder 'Voorkeuren'
  3. Klik op 'Opslaan'

Private BIMcollab Nexus spaces

Elke BIMcollab Nexus space heeft een standaardtaal die is ingesteld door de spacebeheerder. Gebruikers kunnen hun eigen taal kiezen als ze eenmaal zijn ingelogd in de private space.
  1. Om je eigen taal te kiezen, klik op je avatar, en kies 'Mijn account'

2. Selecteer de taal van je voorkeur en klik op 'Opslaan'