Kleuren van issues op basis van hun status

De titel van issues in BIMcollab Nexus, BCF Managers, en BIMcollab Zoom zullen verschillende kleuren hebben, afhankelijk van hun status.
Lees meer over de goedkeuringsworkflow en de status van de voortgang in Issues classificeren en structureren.
De issues kunnen de volgende status en bijbehorende kleur hebben:
  1. Zwart = Actief
  2. Rood = Actief, deadline is voorbij
  3. Blauw = Opgelost
  4. Grijs = Gesloten

In de Premium en Ultimate-plannen heb je ook toegang tot een workflow waarmee je een gebruiker kunt aanwijzen die het issue moet goedkeuren. Dit resulteert in twee extra Issue statussen:
  1. Paars = Opgelost, goed te keuren
  2. Blauw = Opgelost, goedgekeurd

Voor meer info over de goedkeuringworkflow, raadpleeg het artikel De goedkeuringsworkflow.
Om meer te weten te komen over het filteren van issues op basis van status, zie Issues met filters beheren.