Teamleden toestaan of beperken om bestanden te uploaden en te wijzigen in de WebViewer

Teamleden toestaan of beperken om bestanden te uploaden en te wijzigen in de WebViewer

U kunt teamleden toestaan of beperken om bestanden te uploaden en te wijzigen in de WebViewer door op een teamlid te klikken en de aangewezen schakelaar in te schakelen.

Ga naar de instellingen van je project(1) , selecteer het tabblad Teamleden (2) en klik op een teamlid (3) . Je ziet dan het onderstaande venster en vindt de relevante knop:

De toggle 'Toestaan om bestanden te uploaden en te wijzigen in de WebViewer' bepaalt of een teamlid modellen en modeltags kan toevoegen aan de BIMcollab Model WebViewer. Deze toggle staat altijd uit voor de rollen Viewer en Reviewer, maar is aanpasbaar voor de rollen Projectleider en Editor. Om meer te lezen over rollen, raadpleeg dit artikel: Rollen binnen de BIMcollab-omgeving

Om te weten hoe je je modellen uploadt naar een project in Nexus, raadpleeg je het artikel Quick Start Guide BIMcollab Model WebViewer.