Quick Start Guides BCF Managers

Volg en deel issues in je eigen modelleer- of checking software met onze uitgebreide reeks BCF Managers.
Om je te helpen in een mum van tijd aan de slag te gaan, kun je onze Quick Start Guides raadplegen. Ze beschrijven de installatie, de activatie en de verbinding met een BIMcollab-space, en leggen uit hoe je issues aanmaakt, bewerkt en synchroniseert.

BCF Managers for modelleersoftware

1. Quick Start Guide BCF Manager Revit
  2. Quick Start Guide BCF Manager Tekla Structures

BCF-managers voor checking software

1. Quick Start Guide BCF Manager Navisworks