Zoomen naar issues versnellen

De Zoom-naar of Snelle zoom optie helpt bij het snel ophalen van zware viewpoints die een groot aantal componenten bevatten of bij het werken met zware projecten. Wanneer de snelle zoom is ingeschakeld, wordt alleen de camerapositie verplaatst naar de issue positie wanneer je dubbelklikt op het issue. De GUID's van componenten die zijn opgeslagen in het issue zullen niet worden opgezocht, en andere weergave-instellingen van het viewpoint zoals kleuren en annotaties zullen niet verwerkt worden. De momenteel zichtbare geometrie en de manier waarop ze wordt weergegeven, zal niet veranderen. De beste manier om naar een viewpoint te navigeren, hangt af van het aantal componenten in de issues, de prestaties van uw computer en het geduld.

Windows

Volledig

Haalt alle viewpoint-informatie op, zoals zichtbare elementen en kleur-overschrijvingen. Dit kan langer duren voor met issues waarin een groot aantal componenten gekoppeld zijn aan het viewpoint.

Snel

Wanneer u viewpoints hebt die er lang over doen om te laden omdat ze zijn gemaakt met een zeer groot aantal componenten, kan de optie snel zoomen ingeschakeld worden. Deze functie gebruikt alleen de camerapositie en (indien aanwezig) het plaatsen van de section planes. Er wordt geen rekening gehouden met de informatie van gekoppelde componenten, zodat snel naar de juiste locatie kan worden gesprongen.

MacOS

De snelle zoom kan in- en uitgeschakeld worden onder de issue-lijst.
  1. Als snelle zoom is geactiveerd, verschijnt de knop blauw
  2. Als snelle zoom is uitgeschakeld, wordt de knop grijs weergegeven
Om te weten hoe u de beste viewpoints kunt maken, raadpleegt u het artikel De beste viewpoints maken.