Workflow functies voor projecten inschakelen in Premium en Ultimate plannen

Workflow functies voor projecten inschakelen in Premium en Ultimate plannen

Wanneer een projectleider een project bewerkt in een Premium of Ultimate space, heeft hij een aantal extra opties die niet beschikbaar zijn in de gratis of Essential plannen:
  1. Enkel het toewijzen van issues aan leden van de gebruikersgroep(en) van het teamlid toestaan
    Als deze optie is ingeschakeld, kunnen teamleden alleen issues toewijzen aan andere teamleden die deel uitmaken van dezelfde groepen. Een teamlid kan deel uitmaken van meerdere groepen.

2. Goedkeuringsworkflow gebruiken
    Het veld 'Goedkeuring' is beschikbaar voor de issues in het project. Wanneer je een issue aanmaakt of bewerkt, kun je teamleden toevoegen die de oplossing van het issue moeten goedkeuren voordat het wordt gesloten. Wanneer het issue is opgelost, zullen de teamleden die zijn toegevoegd aan het veld 'Goedkeuring' op de hoogte worden gebracht om het issue goed te keuren.
    Let op: De issues kunnen nog steeds gesloten worden door iedereen met het recht om issues te sluiten.

3. Zichtbaarheid voor auteurs van issues
    Als deze optie is ingeschakeld, is het veld 'Zichtbaar voor' actief bij het aanmaken van een issue. De auteur van het issue kan bepalen voor wie het issue zichtbaar is.
    De volgende opties zijn beschikbaar:
    1. All
    2. Alleen ik
    3. Mijn bedrijf
    4. Projectleiders
    5. Elk van de gebruikersgroepen die in het project aanwezig zijn
Als deze optie uitgeschakeld is, zijn alle issues zichtbaar voor alle teamleden in het project.
Als deze optie wordt uitgeschakeld terwijl het project al loopt, blijven de zichtbaarheidsopties die aan bestaande issues zijn toegekend, voor die issues gelden. Nieuwe issues zullen zichtbaar zijn voor alle teamleden.
  1. Custom fields gebruiken
    Custom fields kunnen worden gebruikt om extra projectspecifieke informatie aan issues toe te voegen. De projectleider kan kiezen welke custom velden beschikbaar zijn voor het project.

2. Verplichte velden
    De projectleider kan één of meer velden aan deze lijst toevoegen. Alle velden die verplicht worden gemaakt, moeten worden ingevuld voordat een issue kan worden opgeslagen.