Versiegeschiedenis

Op BIMcollab Twin worden de verschillende versies van hetzelfde bestand verzameld onder het documentnummer. Als er een nieuw bestand wordt geüpload met hetzelfde documentnummer, wordt dit beschouwd als een nieuwe versie. Unieke en consistente documentnummering is daarom erg belangrijk binnen een project, lees hier meer over documentnummers.

Als er een conventie voor documentnaamgeving is geïmplementeerd voor de projectfase, zal deze op dezelfde manier werken. Als een document met hetzelfde documentnummer wordt toegevoegd, wordt een melding weergegeven dat het geüploade document wordt behandeld als een nieuwe versie van het bestaande document met hetzelfde documentnummer.

Standaard wordt de laatste versie gedownload, maar alle versies naar keuze kunnen worden gedownload in de versiegeschiedenis. De oude versies zijn te vinden in het tabblad versies (1) van een document. Klik op het download-icoon (2) om het bestand van de specifieke versie te downloaden.Met behulp van de knop Versie toevoegen (3) kunt u eenvoudig een nieuwe versie van dit document toevoegen. In dit uploadformulier kunnen alleen de details van deze nieuwe versie worden gewijzigd, de algemene documentgegevens zoals de beschrijving, discipline en fabrikant kunnen niet worden gewijzigd.

• Related Articles

• Module Documenten

Je vindt de documentenmodule door naar "Mijn projecten" te gaan, een fase of een project te selecteren en de optie "documenten" in de linkerbalk te kiezen. Alle soorten bestanden kunnen in deze module worden geclassificeerd en opgeslagen. Het systeem ...