Verbinden met BIMcollab Nexus vanuit de BCF Managers en BIMcollab Zoom

Verbinden met BIMcollab Nexus vanuit de BCF Managers en BIMcollab Zoom

1. Open de BCF Manager of BIMcollab Zoom en klik op het Verbindingsicoon
  2. Vul in het veld 'BIMcollab' de volgende informatie in:
    1. join.bimcollab.com om verbinding te maken met je gratis project
    2. de URL van je private space (bv. voorbeeld.bimcollab.com) om verbinding te maken met de private BIMcollab space
  3. Klik op 'Verbinden'
  4. Er wordt een apart venster geopend. Vul je inloggegevens in en klik op 'Log in'
  5. Kies het project waarmee je verbinding wilt maken, en klik op OK

Alle issues die al in het project aanwezig zijn en die voor jou zichtbaar zijn, zullen na het verbinden in de BCF Manager worden weergegeven.
Voor een meer gedetailleerde workflow betreffende de BCF Managers, raadpleeg het artikel Quick Start Guides BCF Managers.
Download de BCF Managers en BIMcollab Zoom vanaf onze website.

Versies 5.2.20.24 (ZOOM), 5.5.83 (BCF Managers), en ouder

1. Open de BCF Manager of BIMcollab Zoom en klik op het Verbindingsicoon
  2. Vul in het veld 'BIMcollab' de volgende informatie in:
    1. join.bimcollab.com om verbinding te maken met je gratis project
    2. de URL van je private space (bv. voorbeeld.bimcollab.com) om verbinding te maken met de private BIMcollab space
  3. Vul je inloggegevens in en klik op 'Verbinden' (3)
  4. Kies het project waarmee je verbinding wilt maken, en klik op OK

Alle issues die al in het project aanwezig zijn en die voor jou zichtbaar zijn, zullen na het verbinden in de BCF Manager worden weergegeven.