Smart views ordenen

Alle Smart views worden in Smart view-sets geplaatst om ze eenvoudig te kunnen beheren.
Je kan met de rechtermuisknop klikken op één van de twee mappen ('Lokaal' of 'Gedeeld') en kiezen voor 'Smart view-set toevoegen'.

Je kunt ook de '+' knop gebruiken om een Smart view-set of een Smart view toe te voegen:
  1. Wanneer een van de twee mappen ('Lokaal' of 'Gedeeld') is geselecteerd, kan je met de '+'-knop een nieuwe Smart view-set maken
  2. Wanneer een Smart view-set is geselecteerd, kan je met de '+' knop een nieuwe Smart view aanmaken
De Smart views in de map 'Lokaal' zijn alleen zichtbaar voor jou, terwijl die in 'Gedeeld' zichtbaar zijn voor alle teamleden van het BIMcollab Nexus project waarmee je verbonden bent.
Een Zoom-licentie is vereist om Smart views te importeren, exporteren of delen in BIMcollab Zoom.