Smart Properties delen met mijn teamleden

Smart Properties kunnen eenvoudig worden gedeeld met teamleden binnen een project door deze stappen te volgen:
  1. Start BIMcollab Zoom
  2. Maak verbinding met de juiste ruimte en het juiste project
  3. Ga naar Valideren > Smart Properties
  4. Sleep de Smart Properties die u wilt delen van 'Lokaal' naar 'Gedeeld', of maak ze direct aan in 'Gedeeld'

Om Smart Properties in 'Gedeeld' te kunnen toevoegen, bewerken of verwijderen, hebben teamleden ZOOM-bewerkrechten nodig.
De Smart Properties worden gedeeld in een project en zijn beschikbaar voor alle teamleden. U kunt niet beperken met wie u Smart Properties deelt.
Als een lokale en een gedeelde Smart Property dezelfde naam hebben, krijgt de gedeelde Smart Property voorrang.