Ondersteunde bestanden in BIMcollab Twin

Beheer al je projectgegevens in BIMcollab Twin door je projectbestanden te uploaden en op te slaan in ons documentbeheersysteem.

Ondersteunde bestanden

BIMcollab kent geen beperkingen voor bestandstypen, alle bestandstypen kunnen worden geĆ¼pload.

Bestanden bekijken

Gebruikers kunnen ook afbeeldingen (PNG, JPG en JPEG), PDF's en DWG-bestandenonline bekijken in de applicatie. Lees hier meer over het bekijken en annoteren van bestanden.

3D-modellen bekijken in de WebViewer

In BIMcollab Twin biedt de BIMcollab Model WebViewer een gestroomlijnde manier om 3D-modellen te bekijken in de browserapplicatie. U kunt IFC- en IFCZIP-bestanden uploaden in de WebViewer om ze te bekijken. Lees er hier meer over.