Locaties, projecten en teams

Locaties (1) en projecten (2)

Accounts worden door de accountbeheerder onderverdeeld in locaties. Elke locatie kan op zijn beurt een of meer ruimtelijke structuren van percelen, gebouwen en gebouwdelen bevatten. Een project kan van toepassing zijn op een of meer percelen, gebouwen of gebouwdelen. Elk project krijgt een eigen naam en wordt door de accountbeheerder onderverdeeld in fasen.

Teams (3)

In BIMcollab Twin krijgen gebruikers toegang tot specifieke projectfasen door ze toe te wijzen aan een of meer teams. Het proces bestaat uit het toevoegen van gebruikers aan een aangewezen team en vervolgens het koppelen van dat team aan een bepaalde projectfase. Pas nadat deze koppeling tot stand is gebracht, kunnen gebruikers uitgebreide informatie van de aangewezen fase bekijken. Bovendien kunnen gebruikers bovenliggende projecten en hun respectieve locaties bekijken. Met name kunnen meerdere teams toegang hebben tot hetzelfde project en zelfs toegang delen tot dezelfde projectfasen.