Issues geopend uit een BCF bestand publiceren

De BCF Managers kunnen worden gebruikt om issues direct te synchroniseren met BIMcollab Nexus door verbinding te maken met een project, maar je kunt ook offline werken door BCF-bestanden aan te maken, te openen, te bewerken en op te slaan.

Met de Nieuw, Open en Opslaan knoppen, kun je werken met BCF-bestanden, wat we de offline modus noemen.

Wanneer je verbinding maakt met BIMcollab Nexus kun je in de cloud werken aan de issues in het project. Dit is wat wd de online modus noemen.

Deze twee workflows kunnen niet worden gemengd.
  1. Wanneer je verbinding wilt maken met BIMcollab Nexus, moet het BCF-bestand waarin je werkt eerst worden opgeslagen en gesloten
  2. Wanneer je een BCF-bestand wilt openen, moet je eerst de verbinding met je project op BIMcollab Nexus verbreken
Om issues vanuit een BCF-bestand op te slaan in een project in BIMcollab Nexus, volg je deze stappen:
  1. Log in op je BIMcollab Nexus in de browser, en kies het project waaraan je de issues wilt toevoegen
  2. Ga naar de 'Issues' pagina, klik dan op de 'Import' knop en upload het BCF-bestand
Voor meer informatie over de offline workflow met de BCF Managers en BIMcollab Nexus, ga naar het artikel Offline workflow BCF Manager.