Een Issue volgen

In Premium en Ultimate plannen is het mogelijk om één of meerdere issues te volgen en meldingen te krijgen over wijzigingen in het issue.
Meldingen over een wijziging worden onmiddellijk per e-mail verzonden.

Een issue volgen of stoppen met een issue volgen

1. Op de issue-overzichtspagina: selecteer één of meerdere issues en activeer de optie 'Volgen' of 'Stop volgen'.

1. Op de issue detailpagina: activeer de optie 'Volgen' of 'Stop volgen'

Er verschijnt een bel-icoontje in het snapshot wanneer een issue wordt gevolgd:

Andere notificatie-opties:
  1. Verwittig iemand handmatig van een specifieke wijziging tijdens het bewerken van een issue
  2. Stuur automatisch het teamlid-rapport of het projectleider-rapport. Bewerk de instellingen van het teamlid om de meldingsfrequentie per e-mail voor deze rapporten te wijzigen.