Frequentie van e-mail meldingen

Gebruikers worden per e-mail geïnformeerd over activiteiten in een bepaalde periode middels een rapport.
Elk teamlid kan zijn voorkeuren voor de frequentie van deze e-mailmeldingen instellen door de onderstaande stappen te volgen:
  1. Ga naar de pagina 'Instellingen' van uw project
  2. Klik op uw naam in de lijst met teamleden
  3. In het 'Teamlid bewerken' venster, onder het 'Teamlid rapport van al mijn activiteiten' selecteer je hoe vaak je het rapport wilt ontvangen
Beschikbare opties zijn :
  1. Nooit
  2. Onmiddellijk
  3. Dagelijks - met de mogelijkheid om een specifiek tijdstip te kiezen
  4. Wekelijks - met de mogelijkheid om een specifieke werkdag en tijd te kiezen

In hetzelfde menu kunnen gebruikers met de rol projectleider kiezen hoe vaak zij een rapport van alle activiteiten willen ontvangen.
Beschikbare opties zijn:
  1. Nooit
  2. Dagelijks - met de mogelijkheid om een specifieke tijd te kiezen
  3. Wekelijks - met een mogelijkheid om een specifieke werkdag en tijd te kiezen

De frequentie van e-mailmeldingen is projectgebonden. Een gebruiker kan dit afzonderlijk instellen voor elk project waar hij deel van uitmaakt.
Ontvangt u geen meldingen of wilt u ze niet ontvangen?
Schakel de optie 'Automatische meldingen' uit in uw space-account.
Deze optie geldt alleen voor de automatisch verzonden teamlid- en projectleider-rapporten. Andere notificatie-opties zijn nog steeds mogelijk.
Andere notificatie-opties:
  1. Verwittig iemand handmatig van een specifieke wijziging tijdens het bewerken van een issue
  2. Een issue volgen om alle wijzigingen van een issue te volgen