Integraties voor BIMcollab Twin

Het is mogelijk om je informatie die is opgeslagen op BIMcollab Twin naadloos te koppelen aan een aantal andere applicaties en platforms. Dankzij onze Open API kun je met veel van je favoriete apps werken binnen het gekoppelde ecosysteem van je voorkeur. Dit betekent ook dat je al je gegevens vanaf één locatie kunt beheren, rechtstreeks vanuit Twin, waardoor het niet meer nodig is om je gegevens te exporteren en opnieuw te uploaden naar andere cloudplatforms.

Als je meer wilt weten over hoe je aan de slag gaat met de openbare API en documentatie van BIMcollab Twin, kun je dit artikel raadplegen: API BIMcollab Twin Quickstart

Toegangscontrole

Voor de meeste integraties is activering nodig om toegang te krijgen tot uw BIMcollab Twin-gegevens, terwijl voor andere integraties toegang nodig is tot de gegevens van die specifieke applicatie.

Om het delen van uw BIMcollab Twin-gegevens met een integratie in te schakelen, navigeert u eerst naar de module Gekoppelde toepassingen op de pagina met beheerdersinstellingen.

Je kunt dan selecteren welke gekoppelde applicaties of bronnen je wilt gebruiken door op de knop "Activeren" te klikken. De applicatie krijgt nu toegang tot je Twin Data.