Gedeelde resultaten uit Lists bekijken

Wanneer de resultaten van een lijst zijn gedeeld door een van de teamleden, kunnen deze door het hele team worden bekeken in BIMcollab Zoom en BIMcollab Nexus.
Voor meer informatie over het delen van de resultaten, raadpleeg het artikel Resultaten van een List delen met mijn teamleden.

De resultaten bekijken in BIMcollab Zoom

1. Start BIMcollab Zoom
  2. Maak verbinding met de juiste space en project
  3. Selecteer het paneel Lists
  4. Selecteer de lijst waarvan je de resultaten wilt zien in de map ‘Gedeeld'
In de werkbalk bovenaan het bedieningspaneel van de lijst, is er een dropdown menu waar je kan kiezen tussen:
  1. Actieve modelresultaten zijn de gegevens die overeenkomen met de geladen modellen in BIMcollab Zoom
  2. Gedeelde resultaten zijn de gegevens die zijn gedeeld via BIMcollab Nexus

Actieve modelresultaten zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met een licentie en Zoom-bewerkrechten. Het keuzemenu zal uitgeschakeld zijn voor andere gebruikers.
Wanneer de resultaten niet gedeeld zijn door een andere gebruiker, zullen er geen gegevens getoond worden aan een gratis gebruiker voor de geselecteerde lijst.

De resultaten bekijken in BIMcollab Nexus

De gedeelde resultaten kunnen ook worden bekeken in het project in BIMcollab Nexus:
  1. Log in op je space in BIMcollab Nexus
  2. Ga naar het juiste project
  3. Selecteer het tabblad Lists bovenaan de projectpagina
  4. Selecteer de juiste listset en list
  5. De gedeelde resultaten van de lijst worden getoond

Resultaten van dashboard datalijsten zullen niet beschikbaar zijn in BIMcollab Nexus. Deze resultaten zijn bedoeld om te worden gebruikt in een dashboardapplicatie zoals Power BI.
Het delen van lijstresultaten is alleen beschikbaar in de plannen Premium en Ultimate.
Het delen van lijstdefinities is beschikbaar voor alle plannen.