De BCF Manager gebruiken met een gedeeld Revit model

Bij het werken in een gedeeld model in Revit is het mogelijk om met de BCF Managers te werken zoals in een niet gedeeld model.

Houd er wel rekening mee dat de door de BCF Manager gemaakte view bij het inzoomen naar issues standaard een generieke naam heeft, wat tot verwarrende resultaten kan leiden als meerdere teamleden de BCF Manager tegelijkertijd gebruiken.

Door in de instellingen van de BCF Manager een View naam extensie in te stellen (bv. naam), kan men gemakkelijk zijn eigen unieke view identificeren en gebruiken en conflicten met andere teamleden vermijden.

Bovendien kan de bestandsnaamextensie worden gebruikt om je eigen persoonlijke view templates te definiƫren. Meer informatie over dit onderwerp vind je in De 3D view modus voor zoomen naar een issue definiƫren.