Activiteitengeschiedenis gebruiker

Een BIMcollab Twin adminitrator kan een gedetailleerd logboek downloaden waarin alle activiteiten staan die een gebruiker heeft uitgevoerd in een BIMcollab Twin space, sinds deze gebruiker actief is in de space.
Dit logbestand kan worden gedownload vanuit het gedeelte Gebruikers op de pagina Space-instellingen.

Selecteer eerst de gewenste gebruiker uit de lijst en ga dan naar het gedeelte 'Personalia' in het menu aan de linkerkant.

Door op de downloadknop te klikken kan het logbestand gedownload worden in .xlsx-formaat. De .xlsx-bestandsnaam bestaat uit de naam van de geselecteerde gebruiker, het bedrijf en de datum en tijd waarop het logbestand is gedownload.
Een gedownload .xlsx-bestand bevat de kolommen zoals hieronder weergegeven: