Wijzig de betalingsmethode naar automatisch

Deze procedure geldt alleen voor BIMcollab Nexus abonnementen en BIMcollab Zoom floating licenties. Om een BIMcollab Zoom losse licentie te annuleren, stuur een e-mail naar onze financiële afdeling.

Onlangs is onze creditcardbeveiliging bijgewerkt. Als veiligheidsmaatregel is je betaalmethode mogelijk opnieuw ingesteld op handmatig. Werk je betalingsgegevens bij om ervoor te zorgen dat je volgende factuur automatisch wordt betaald.

Je kunt de betaalmethode van je space op elk gewenst moment wijzigen via het Subscription dashboard van de space door deze stappen te volgen:
  1. Ga naar het dashboard voor abonnementen door op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek te klikken

Als je het tandwielpictogram niet ziet, heb je geen beheerdersrechten. Overleg met de spacebeheerder over het bijwerken van de facturerings- en betalingsgegevens.
  1. Selecteer het tabblad 'Betalingsmethode' om de betalingsgegevens te wijzigen.
  2. Klik op de knop 'Bewerken' onder de sectie ‘Facturatie info' om de informatie te wijzigen.
  3. Selecteer onder 'Uw nieuwe betaalmethode' de gewenste optie
    Beschikbare betaalmethoden zijn:
    1. Handmatige betaling per factuur
    2. Automatische betaling vanaf een bankrekening via domiciliëring
    3. Automatische betaling per kredietkaart via domiciliëring

4. Afhankelijk van je keuze, vul je je IBAN nummer in of kies je je kredietkaart type.
  5. Klik op ‘Volgende' om je kaartgegevens in te vullen, en de automatische betaling te valideren.