Wijs issues automatisch toe op basis van de Area

Wanneer je een issue aanmaakt of bewerkt, kun je het automatisch toewijzen aan een gebruiker van jouw keuze door de area in te stellen voor het issue.
Om dit te doen, moet je eerst een eigenaar voor die area kiezen.
  1. Ga naar de Instellingen pagina van het project en selecteer 'Areas'

2. Klik op een Area in de lijst of klik op de knop om een nieuwe area toe te voegen

3. Selecteer de 'Eigenaar area' uit de drop-down lijst
  4. Klik op Opslaan
Vanaf dit moment zal elke nieuw of gewijzigd issue waarvoor de area gedefinieerd is, worden toegewezen aan de eigenaar van de area als er geen andere specifieke gebruiker is toegewezen.