Waarom kunnen anderen de BCF bestanden die ik aanmaak in BIMcollab Zoom niet lezen?

Waarom kunnen anderen de BCF bestanden die ik aanmaak in BIMcollab Zoom niet lezen?

Alle producten in het BIMcollab ecosysteem, inclusief BIMcollab Zoom, ondersteunen het lezen en schrijven van BCF bestanden in de formaten 1.0, 2.0 en 2.1. Wanneer je issues exporteert naar BCF, zorg er dan voor dat je een versie selecteert die ondersteund wordt door de ontvangende applicatie.

Anders is het mogelijk dat zij de bestanden niet kunnen vinden en correct openen.