Waarom krijg ik de melding dat mijn model te ver weg is als ik wil inzoomen op de oorsprong van een model?

Waarom krijg ik de melding dat mijn model te ver weg is als ik wil inzoomen op de oorsprong van een model?

Een ver verwijderde IFC oorsprong is geen probleem in ZOOM. Echter, inzoomen op deze ver verwijderde oorsprong zou kunnen leiden tot onnauwkeurigheidsproblemen. Bovendien zou er niets te zien zijn behalve de oorsprong in een grote lege ruimte.