Waarom kan ik soms niet met BIMcollab Nexus verbinden?

De BIMcollab servers maken gebruik van DNSSEC om spoofing en andere beveiligingsproblemen te voorkomen.

Hoewel de meeste publieke DNS servers DNSSEC ondersteunen, gaan de servers van CloudFlare (1.1.1.1) hier niet altijd correct mee om. Wij raden u daarom aan contact op te nemen met uw IT-afdeling en het gebruik van een andere DNS-server aan te vragen.