Waar kunnen Smart Properties gebruikt worden?

Smart Properties zijn beschikbaar in BIMcollab Zoom alsof het native properties zijn.

Om Smart Properties te kunnen aanmaken en gebruiken in BIMcollab Zoom, heb je een actieve Zoom licentie nodig.

Smart Properties kunnen worden gevonden en gebruikt op de volgende locaties:
  1. Property paneel van een geselecteerd component
    Als een Smart Property geldig is voor het geselecteerde element, zal de Smart Property-set verschijnen in het property paneel. Voor elke Smart Property set zal een nieuw tabblad worden toegevoegd, en de Smart Properties van de set zullen in het property raster van het tabblad te vinden zijn.

2. Smart views/Clashregels/Lists
    Smart Properties kunnen worden gekozen uit de property-dropdowns om elementen te filteren in Smart views, Clashregels en Lists.

3. List properties
    Smart Properties kunnen worden gekozen als één van de properties die in een List moeten worden opgehaald.

4. Tooltip en stempelgereedschap instellingen
    De properties kunnen gebruikt worden om informatie over elementen in het 3D venster weer te geven. Ga naar Extra > Instellingen > Eigenschappen > Tooltip en Stempelgereedschap instellingen om te kiezen welke properties getoond moeten worden.