Verdiepingen en Aliassen

In de ruimtelijke structuur worden verdiepingen gedefinieerd door namen en hoogtes. De belanghebbenden bij het project moeten het eens worden over de naamgeving van de verdiepingenvoor alle aspectmodellen.
In de praktijk kunnen echter nog steeds verschillende verdiepingsnamen voorkomen. Om tot een uniforme naamgeving te komen, kun je alternatieve namen toevoegen (1) door op de gewenste verdieping te klikken.. Op deze manier kunnen verschillende verdiepingsnamen toch onder  één correcte naam gezet worden.