Systeemvereisten BIMcollab Zoom

Windows

1. Besturingssysteem
    Microsoft® Windows® 10 of 11
  2. Intern geheugen
    16GB RAM of meer (8GB minimum)
  3. Muis
    Een muis met scrollwiel wordt sterk aanbevolen
  4. Graphics
    Een speciale videokaart met ondersteuning voor OpenGL 3.3 graphics

Apple OS X

1. Besturingssysteem
    macOS 11 Big Sur tot 14 Sonoma
  2. Intern geheugen
    16GB RAM of meer (8GB minimum)
  3. Muis
    Een muis met scrollwiel wordt sterk aanbevolen
  4. Graphics
    Een speciale videokaart met ondersteuning voor OpenGL 3.3 graphics

Ondersteuning voor virtuele en remote desktops

De meeste remote en virtuele desktop oplossingen (b.v. Remote Desktop, Citrix, VMware, Parallels) maken gebruik van virtuele grafische drivers die in de meeste gevallen geen versies van OpenGL ondersteunen die verder gaan dan versie 2. Sommige virtuele desktop-oplossingen kunnen worden voorzien van meer geavanceerde mogelijkheden door gebruik te maken van oplossingen zoals Nvidia's Grid en AMD's Fire Pro, maar deze zijn niet getest met BIMcollab Zoom.

Parallels Desktop voor Mac
De Windows versie van BIMcollab Zoom kan draaien onder Parallels Desktop, maar dit is niet getest.
Wij adviseren om BIMcollab Zoom op uw hoofd-systeem te gebruiken, omdat de prestaties dan aanzienlijk beter zijn.