Aan de slag met BIMcollab

Alle BIMcollab tools downloaden

BIMcollab Nexus werkt in een webgebaseerde omgeving, hiervoor zijn dan ook geen downloads nodig. Als aanvulling hierop biedt BIMcollab downloadbare bestanden voor gespecialiseerde tools zoals BIMcollab Zoom voor efficiƫnte modelcontrole, BIMcollab BCF managers die compatibel zijn met verschillende modelleer- en controletools, en een Power BI-connector voor verbeterde analyses. Deze tools integreren naadloos met BIMcollab Nexus, waardoor een uniform platform ontstaat voor effectieve communicatie. Begin uw reis door de tools hier te downloaden en ervaar de kracht van collaboratieve BIM-werkprocessen.

BIMcollab Nexus instellen

1. De beste manier om te starten met BIMcollab Nexus
  2. Quick Start Guide BIMcollab Nexus
  3. Ontdek het voorbeeldproject
  4. Je taal in je BIMcollab account instellen
  5. Een nieuw project aanmaken

Je eerste project organiseren

1. Teamleden toevoegen en uitnodigen in join.bimcollab.com
  2. Teamleden toevoegen en uitnodigen in een private space
  3. Projectinstellingen bepalen
  4. Stel BIMcollab Model WebViewer in voor het project
  5. BIM projecten opvolgen met grafieken
  6. Goed issuemanagement

Vanuit add-ons verbinden

1. Verbinden met BIMcollab Nexus vanuit de BCF Managers en BIMcollab Zoom
  2. Verbinden met BIMcollab Nexus vanuit Solibri
  3. Issues becommentariƫren en bewerken

Starten met BIMcollab Zoom

1. Quick Start Guide BIMcollab Zoom
  2. Ontdek het voorbeeldproject in BIMcollab Zoom
  3. Door een federated model browsen
  4. Een BIMcollab Zoom Trial opzetten