Opzoeken in BIMcollab

Een clash in Navisworks kan slechts aan één issue in de BCF Manager gekoppeld zijn.
Wanneer nieuwe clashes vanuit de Clash detective als issues geïmporteerd moeten worden, zal het import venster informatie tonen over welke clashes al gekoppeld zijn aan een issue in BIMcollab.

Door de filterfunctie van de BCF Manager is het mogelijk dat niet alle issues in de huidige issuelijst worden geladen. Om te controleren welke clashes al aan issues gekoppeld zijn, klik je op de knop ‘Opzoeken in BIMcollab' onderin het importvenster. Deze knop laadt alle issues die gekoppeld zijn aan de clashes in de huidige clash-lijst, ook de issues die buiten de filter vallen. Na het klikken op de knop zal de issue-informatie in de clashlijst up-to-date zijn.
De knop 'Opzoeken in BIMcollab' opent de geselecteerde issues niet in de browser.