Openingen en ruimtes tonen

Virtuele componenten zoals ruimtes en openingen zijn standaard verborgen. Deze kunnen worden ingeschakeld door te gaan naar View > Ruimtes / Openingen.

Eenmaal ingeschakeld kunnen ze worden getoond door elementen met type Space of Opening te selecteren in de modeltree, er met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor ‘Component tonen/verbergen', of ze toe te voegen aan 'Mijn view'.

Gebruik deze sneltoetsen om snel ruimtes en openingen te tonen en te verbergen:
  1. ALT + S voor ruimtes
  2. ALT + O voor openingen
Je kunt ook de weergave van ruimtes en openingen in- of uitschakelen door gebruik te maken van de knop in de werkbalk.

ENGELS | < 1 MIN