Ontdek het voorbeeldproject in BIMcollab Zoom

Het BIMcollab voorbeeldproject bestaat uit negen IFC-modellen. Elk model behoort tot een andere discipline en is geƫxporteerd vanuit een verscheidenheid aan BIM-applicaties, waarmee de veelzijdigheid van een openBIM-workflow wordt gedemonstreerd.

Het BIMcollab voorbeeldproject kan na de installatie van BIMcollab Zoom gevonden worden in de volgende mappen:
  1. Windows: C:/Users/Public/Documents/BIMcollab Zoom/Sample
  2. Mac: Applications/BIMcollab Zoom/Sample
De voorbeeld IFC- en BCP-bestanden kunnen ook hier worden gedownload.

Om het voorbeeldproject te openen, klik op de knop Bestand openen, navigeer naar de map en de taal van je keuze, en selecteer BIMcollab Example Project.bcp.

Modellen met een geel map-icoontje zijn geladen en te zien in de 3D-weergave.
Modellen met een grijs map-icoon zijn niet geladen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van een model om het te laden, te deactiveren of te verwijderen.

Zodra de modellen zijn geladen, kan je BIMcollab Zoom gebruiken om door het model te navigeren, met alle hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt.
Deze modellen kunnen ook worden gebruikt om in te zoomen op issues in het voorbeeldproject op join.bimcollab.com. Om te weten hoe je verbinding maakt met het juiste project, raadpleeg het artikel Ontdek het voorbeeldproject.