Ontdek het voorbeeldproject in BIMcollab Zoom

Ontdek het voorbeeldproject in BIMcollab Zoom

Het BIMcollab voorbeeldproject bestaat uit negen IFC-modellen. Elk model behoort tot een andere discipline en is geƫxporteerd vanuit een verscheidenheid aan BIM-applicaties, waarmee de veelzijdigheid van een openBIM-workflow wordt gedemonstreerd.Het BIMcollab voorbeeldproject kan na de installatie van BIMcollab Zoom gevonden worden in de volgende mappen:
 1. Windows: C:/Users/Public/Documents/BIMcollab Zoom/Sample
 2. Mac: Applications/BIMcollab Zoom/Sample
De voorbeeld IFC- en BCP-bestanden kunnen ook hier worden gedownload.

Om het voorbeeldproject te openen, klik op de knop Bestand openen, navigeer naar de map en de taal van je keuze, en selecteer BIMcollab Example Project.bcp.Modellen met een geel map-icoontje zijn geladen en te zien in de 3D-weergave.
Modellen met een grijs map-icoon zijn niet geladen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van een model om het te laden, te deactiveren of te verwijderen.


Zodra de modellen zijn geladen, kan je BIMcollab Zoom gebruiken om door het model te navigeren, met alle hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt.
Deze modellen kunnen ook worden gebruikt om in te zoomen op issues in het voorbeeldproject op join.bimcollab.com. Om te weten hoe je verbinding maakt met het juiste project, raadpleeg het artikel Ontdek het voorbeeldproject.

  • Related Articles

  • Quick Start Guide BIMcollab Zoom

   Vind een afdrukbare versie als bijlage Deze Quick Start Guide beschrijft de werkomgeving en de functionaliteiten van BIMcollab Zoom. Zo kan je in een mum van tijd aan de slag. Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, download en installeer dan eerst ...
  • Stille installatie BIMcollab Zoom

   Systeembeheerders die BIMcollab Zoom willen uitrollen kunnen de volgende commandoregel gebruiken om de installatie op de achtergrond uit te voeren: BIMcollab_Zoom_x-x-xx.exe /exenoui /quiet Om de stille installatie correct te laten werken, moet het ...
  • BIMcollab Zoom (Free) activeren

   Eerste activatie Wanneer je BIMcollab Zoom voor de eerste keer opstart, zal je gevraagd worden om in te loggen met je persoonlijke BIMcollab ID om de toepassing te activeren. Als je nog geen BIMcollab ID hebt, kun je er direct een aanmaken vanuit het ...
  • Bestandstypen ondersteund door BIMcollab Zoom

   BIMcollab Zoom ondersteunt: IFC modellen (.IFC, .IFCZIP) Point Clouds (.E57, .XYZ, .TXT, .PTS) Mocht je problemen ondervinden bij het openen of visualiseren van bestanden, neem dan contact op met ons support team via support@bimcollab.com.
  • Een BIMcollab Zoom Trial opzetten

   BIMcollab Zoom is een desktop IFC viewer voor modelvalidatie. De volledige functionaliteit van BIMcollab Zoom kan ontketend worden door een volledige Zoom licentie aan te schaffen. Dit artikel zal stap voor stap de procedure doorlopen om een gratis ...