Ongedaan maken of herhalen in het 3D venster

Tijdens het werken in BIMcollab Zoom is het mogelijk om bepaalde commando's in het 3D venster ongedaan te maken of opnieuw uit te voeren. De commando's kunnen worden uitgevoerd via sneltoetsen.
  1. Windows:
    1. Ongedaan maken: CTRL + Z
    2. Herhalen: CTRL + Y
  2. Mac:
    1. Ongedaan maken: CMD + Z
    2. Herhalen: CMD + SHIFT + Z
De volgende bewerkingen kunnen ongedaan gemaakt/herhaald worden:
  1. Geselecteerde componenten tonen/verbergen
  2. Plattegronden tonen/verbergen
  3. Alles tonen/verbergen
  4. Transparant/opaak instellen
  5. Kleuren instellen of verwijderen
  6. Section planes en section box aanmaken, verplaatsen of verwijderen
  7. Section planes tonen/verbergen
  8. Mijn view acties
  9. Annotaties aanmaken, bewerken of verwijderen (behalve maatvoeringen)
Bij het toepassen van het ongedaan maken/herhalen commando, kan BIMcollab Zoom de camerapositie verschuiven om het door de bewerking getroffen element(en) te tonen.