List definitions delen met mijn teamleden

Listdefinities kunnen eenvoudig gedeeld worden met teamleden binnen een project door de volgende stappen te volgen:
  1. Start BIMcollab Zoom met een ZOOM-licentie
  2. Maak verbinding met de juiste space en project
  3. Selecteer het paneel Lists
  4. Sleep de List(s) die je wilt delen van 'Lokaal' naar 'Gedeeld', of maak ze rechtstreeks aan in 'Gedeeld'

Om Lists te kunnen toevoegen, bewerken of verwijderen in 'Gedeeld', hebben teamleden ZOOM-bewerkrechten nodig.
Voor meer informatie over wie lists kan bewerken, raadpleeg het artikel Lists bewerken.
Door een lijst naar 'Gedeeld' te slepen, wordt alleen de lijstdefinitie gedeeld. Om te leren hoe je de resultaten van een lijst kunt delen met je teamleden, raadpleeg het artikel Resultaten van een List delen met mijn teamleden.