Kan ik IFC bestanden in BIMcollab Nexus opslaan?

In een BIMcollab Nexus-project kan de projectleider van een project IFC-bestanden uploaden. Vervolgens kunnen alle teamleden gebruik maken van de BIMcollab Model WebViewer om de modellen te bekijken. De issuecommunicatie kan getoond worden naast de geladen modellen.

Indien u beschikt over een BIMcollab Twin-space, dan heeft u ook de mogelijkheid om modellen en documenten te uploaden voor effectief documentbeheer, beoordelingsprocessen en versiebeheer