Je abonnement downgraden

De beheerder van een space kan de space op elk moment downgraden via het administratiedashboard van de space zelf.
  1. Ga naar het dashboard voor abonnementen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek te klikken

Als je het tandwiel icoon niet ziet, heb je geen administratieve rechten in de space.
  2. Ga naar het tabblad Abonnement en wijzig hier het abonnement.

3. Selecteer onder 'Uw nieuwe abonnement' het nieuwe plan, het nieuwe aantal gebruikers en het nieuwe aantal Zoom-licenties.
  4. Klik op 'Volgende'
  5. Je moet een korte enquête invullen om ons de reden van je downgrade te laten weten. Dit helpt ons om je een betere service te bieden.

Als het je niet lukt om wijzigingen aan te brengen in het gedeelte 'Je nieuwe contract', neem dan contact met ons op via support@bimcollab.com.
  6. Op de volgende pagina kan je ervoor kiezen je contract onmiddellijk aan te passen door op 'Bestelling plaatsen' te klikken, of eerst een offerte op te vragen om na te kijken voordat je akkoord gaat met de nieuwe prijs

Bij een downgrade, worden het aantal gebruikers en Zoom-licenties in je spaces meteen verminderd. Je kan niet downgraden naar een lager aantal gebruikers dan het aantal op dat moment actieve gebruikers in de space. Zorg ervoor dat het teveel aan gebruikers eerst gedeactiveerd wordt, zodat het aantal actieve gebruikers hetzelfde of lager is dan het nieuwe aantal.
De nieuwe prijs zal worden berekend vanaf de eerste dag van de volgende betalingstermijn.
  1. Bij een maandelijkse betaling is dit de eerste dag van de volgende maand
  2. Bij een jaarlijkse betaling, wordt de nieuwe prijs berekend vanaf de verlengingsdatum van het contract, die mogelijk enkele maanden later ligt. Let op: wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand vóór de verlengingsdatum om het abonnement te downgraden.