Issues aan een generische gebruiker zoals ARC of MEP toewijzen

Issues aan een generische gebruiker zoals ARC of MEP toewijzen

Hoewel het niet wordt aanbevolen, is het mogelijk om issues toe te wijzen aan een generieke gebruiker zoals ARC of MEP.
Om dit te doen, moet je een speciale gebruiker aanmaken. Deze gebruiker hoeft niet actief te zijn, maar een geldig e-mail adres is wel vereist.

Als je meerdere gebruikers op de hoogte wilt brengen van issues die zijn toegewezen aan deze generieke gebruiker, raden we aan dat je een groeps e-mail adres gebruikt, zodat je mail server zorgt voor het afleveren van notificaties aan alle betrokken gebruikers.

Het is niet aan te raden om meerdere gebruikers gebruik te laten maken van hetzelfde account om toegang te krijgen tot de BIMcollab Nexus space. Teamleden blijven het beste hun eigen account gebruiken omwille van de traceerbaarheid.