Issue wijzigingslog

Elk probleem bevat zijn eigen gedetailleerde geschiedenis met alle wijzigingen en opmerkingen die zijn toegepast. Deze informatie kan zichtbaar of verborgen zijn.

Wijzigingslog zichtbaar

Wanneer de issue wijzigingslog zichtbaar is, wordt de informatie over de volgende activiteiten getoond:
  1. Issue aanmaken
  2. Issue importeren
  3. Offline aanmaken/bewerkingen voorafgaand aan een import
  4. Wijziging van issue status
  5. Bewerkingen van issue eigenschappen
  6. Wijzigingen van opmerkingen
  7. Gebruiker verwittigd
  1. Om het issue wijzigingslog weer te geven, klik op het gewenste issue en open het menu rechtsboven

2. Kies 'Wijzigingslog tonen' in het menu

De wijzigingslog kan niet bewerkt en/of verwijderd worden.
Commentaren kunnen alleen door hun auteurs bewerkt en verwijderd worden.

Wijzigingslog verbergen

Om terug te gaan naar de weergave die alleen opmerkingen toont, open opnieuw het menu en klik op 'Wijzigingslog verbergen'.

Wijzigingen in viewpoints en opmerkingen zijn altijd zichtbaar, ook als de wijzigingslog verborgen is.