Gekleurde componenten in mijn viewpoint worden niet getoond in Zoom

Gekleurde componenten in mijn viewpoint worden niet getoond in Zoom

Standaard is het gebruik van overschrijvende kleuren in viewpoints in ZOOM uitgeschakeld. Indien je de kleuren uit een issue viewpoint wenst te gebruiken, kan je dit activeren door de optie ‘Overschrijvende kleuren van viewpoint gebruiken bij zoom-to' te activeren. Je kan dit doen door te klikken op het Verfemmer icoon onder de issue lijst.
  1. Wanneer de verfemmer geactiveerd is, zal de knop blauw kleuren
  2. Wanneer de verfemmer is uitgeschakeld, zal de knop grijs kleuren