Gebruikersnamen met speciale tekens importeren

BIMcollab Nexus ondersteunt wel speciale tekens, maar dit hangt af van de codering van het bestand dat je wilt importeren.

Zoals de meeste webapplicaties gebruikt BIMcollab Nexus Unicode-codering om ervoor te zorgen dat alle speciale tekens worden ondersteund en correct kunnen worden weergegeven. Echter, omdat sommige software (zoals Microsoft Excel) niet altijd 'Unicode' gebruikt voor het exporteren van gegevens naar CSV-formaat, ondervindt BIMcollab Nexus soms problemen bij het herkennen van bepaalde speciale tekens in deze bestanden die niet in Unicode zijn.

Om dit probleem op te lossen, raadpleeg de documentatie van de software waarmee je het CSV-bestand hebt geƫxporteerd, en controleer of je de gegevens opnieuw kunt exporteren met Unicode-codering.