Gebruikers activeren of deactiveren

Als beheerder in je private space, kun je gebruikers activeren of deactiveren vanaf de Administratie pagina. Een actieve gebruiker kan inloggen in de space, en kan worden toegevoegd aan projecten als een teamlid. Inactieve gebruikers tellen niet mee voor het totaal aantal beschikbare gebruikers van je plan.

Volg deze stappen om een gebruiker in de ruimte te activeren of deactiveren:
  1. Ga naar het Administratie dashboard door op het tandwiel icoon op de rechterbovenhoek te klikken

Als je het tandwiel icoon niet ziet, heb je geen administratieve rechten in de space.
  2. Ga naar het tabblad 'Gebruikers'
  3. Klik op de schakelaar ‘Actief' voor elke gebruiker die u wilt activeren/deactiveren

Je kunt ook op een gebruikersnaam klikken en kiezen voor 'Gebruiker bewerken

4. In het dialoogvenster 'Gebruiker bewerken' kan je de optie 'Actief (mag inloggen)' aanzetten