Gebruiker in wacht

Bij het importeren van issues uit BCF- of CSV-bestanden, kan het voorkomen dat geïmporteerde issues zijn toegewezen aan een gebruiker die nog niet aan het project is toegevoegd.
Deze gebruiker wordt toegevoegd aan de Gebruikerslijst van de space als een gebruiker 'In wacht' en zal grijs worden weergegeven in de lijst met projectteamleden.

Om een gebruiker in wacht toe te voegen aan de space en het project, volg onderstaande stappen:
  1. Ga naar het Administratie dashboard door op het tandwiel icoon op de rechterbovenhoek te klikken en administratie (Administration) te kiezen.

Als je het tandwiel icoon niet ziet, heb je geen administratieve rechten in de space.
  2. Op de Gebruikers pagina, klik op de gebruikersnaam die is aangegeven als 'In wacht...'.

Er zijn twee opties beschikbaar voor het toevoegen van gebruikers in wacht:
  1. Accepteer de geïmporteerde gebruiker en vul zijn/haar gegevens in.
    Alle issues die aan de gebruiker zijn toegewezen door BCF- of CSV-import zullen aan deze gebruiker toegewezen blijven.
  2. Geïmporteerde gebruiker aan een bestaande gebruiker koppelen.
    De gebruiker in wacht verdwijnt uit de Gebruikerslijst, en alle issues die door BCF- of CSV-import aan de gebruiker zijn toegewezen, worden naar de geselecteerde gebruiker overgedragen.